E-lehdet

PressReader

Aikakaus- ja sanomalehtiä useilla eri kielillä noin 100 eri maasta.

PressReader

aamupalallaPressReaderin kautta voit lukea aikakaus- ja sanomalehtiä sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Palvelua voi käyttää sekä selaimella että maksuttomalla PressReader-sovelluksella.

PressReaderin käyttö selaimella

Avaa PressReader –kirjautumissivusto ylempänä olevasta linkistä ja kirjoita kirjastokorttisi numero ja pin-koodisi niille varattuihin kenttiin.

Pääset selaamaan lehtivalikoimaa vasemmasta yläkulmasta aukeavasta valikosta (merkitty symbolilla, jossa kolme allekkain olevaa viivaa ). Klikkaa kohtaa Publications. Voit tämän jälkeen selailla lehtiä maan, kielen, aihepiirin tai lehtityypin mukaan tai hakea lehtiä nimellä. Lehti avautuu napauttamalla lehden kansikuvaa.

PressReaderin käyttö sovelluksella

PressReaderiä voi käyttää selaimen lisäksi myös sovelluksella, joka on saatavissa useille alustoille. Sovelluksen saat haettua App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Ensimmäisellä kerralla palvelua käyttäessäsi avaa PressReader Blankan sivuilta löytyvästä linkistä ja kirjoita kirjastokorttisi numero ja pin-koodisi niille varattuihin kenttiin. Luo sitten tili PressReaderiin sivun vasemman reunan valikon kohdasta Sign in joko Facebook-, Twitter- tai Google plus -tunnuksilla tai sähköpostiosoitteella ja itse valittavalla salasanalla (tässä kohdassa et voi kirjautua kirjastokortin numerolla!). Tämän jälkeen voit ladata sovelluksen.

Yllämainituilla tunnuksilla voit kirjautua asentamaasi PressReader-sovellukseen, jolla lehden lukeminen käy kätevämmin kuin selaimessa. Sovelluksessa voit myös ladata lehtiä itsellesi myöhempää lukemista varten. Jos et pääse sovelluksella lehtiin, käy kirjautumassa uudestaan kirjastokortilla kirjaston sivujen kautta.