Lainaa e-äänikirjoja Bibliolla

E-äänikirjan lainaamisesta tuli juuri helpompaa! Elib-kirjaston äänikirjoja voi nyt lainata ja kuunnella suoraan uudessa Biblio-sovelluksessa. Elibin tarjonta painottuu ruotsiin, mutta valikoimassa on myös äänikirjoja muilla kielillä.

Biblio on ilmainen sovellus, joka toimii Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Sovellus on ladattavissa AppStoressa ja PlayButikissa. Bibliossa voi etsiä ja lainata yhden äänikirjan viikossa. Laina-aika on 28 vuorokautta, jonka jälkeen laina palautuu automaattisesti. Sovelluksessa on mahdollista kuunnella lainattuja kirjoja myös ilman nettiyhteyttä.

Biblioon kirjaudutaan omalla kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa on kirjastoksi valittava BLANKA.

Uutta sovellusta kehitetään edelleen, joten tietyt toiminnot kuten Uudet kirjat ja Toplist eivät vielä ole käytössä. Sovelluksen käytössä saattaa ilmetä aluksi pientä häikkää. Mahdollisista häiriöistä voi ilmoittaa kirjastoon, niin me puolestamme viemme palautteen eteenpäin kehittäjille.