Multilingual reading event! Monikielinen lukutapahtuma! Kemiön kirjasto 29.3.

Let´s celebrate our multicultural island with a multilingual reading event!

Did you know that there are 39 nationalities represented in Kimito islands! Come along and bring some reading material in your own language for a roundtable multilingual reading event. Everyone will get a chance to read a brief passage in their own language. Followed by a get-together with refreshments.

Juhlistetaan monikulttuurista saartamme monikielisellä lukutapahtumalla! Tiesitkö että saarella on 39:n eri kansallisuuden edustajia! Tule ja valitse mukaan luettavaa omalla kielelläsi. Kaikki kiinnostuneet saavat mahdollisuuden lukea ääneen omalla kielellään, myös suomeksi ja ruotsiksi. Illan päätteeksi yhdessäoloa ja virvokkeita.

Place:  Villa Lande   Date: 29.3.2017  Time: 17.30

Arr. Kemiönsaaren kirjasto, Kulturenheten Kimitoön, Luckan Kimitoön