Fake news? Tee oma valeuutinen 8.4. klo 12.30-14 Paraisten kirjastossa

Fake news, alternative facts, post truth, clickbait, … Mediakentälle ilmestyy uusia käsitteitä ja päivittäinen uutistulva on vaikeasti hallittavissa. Mitä uudet käsitteet tuovat tullessaan? Mihin voimme uskoa? Lähdekritiikki on tärkeämpää kuin koskaan, niin aikuisille kuin myös lapsille jotka käyttävät internetiä pienestä pitäen.

Make It Finland rf järjestää yhteistyössä Paraisten kirjaston kanssa workshopin perheille. Alkajaisiksi lyhyt esitys ja keskustelua aiheesta, minkä jälkeen osallistujat saavat luoda omia valeuutisia kuvan, videon ja tekstin keinoin. Kenen valeuutinen on häkellyttävin ja uskottavin? Ota mukaan lapset, isovanhemmat, isä, äiti, naapuri tai joku muu ja tule kirjastolle 12.30 ja 14 välillä lauantaina. Avoimet ovet, ei ennakkoilmoittautumista.