Jeff Kinney: Neropatin päiväkirja – Reissussa rähjääntyy

Gregory Heffleyn äiti löytää lehdestä täydellisen tavan viettää lomaa perheen kanssa. Greg ei oikein innostu ajatuksesta, mutta hänen on pakko lähteä perheensä kanssa autoretkelle. Retkellä kuitenkin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista outoa…
Neropatin päiväkirja-sarja sopii melkein kenelle tahansa. Niille, jotka lukevat paljon, kirja voi olla hauska välipala. Vähemmän lukeville kirja voi tuoda uutta mielenkiintoa muitakin kirjoja kohtaan, sillä kirjassa on paljon huumoria ja hauskoja kuvia. Greg onnistuu aina sotkemaan asiat tavalla tai toisella, mikä tekee kirjasta entistä hauskemman. Kirjaa lukiessani nauroin välillä vedet silmissä. Gregorylla on melko iso perhe. Siihen kuuluu pikkuveli Manny, isoveli Rodrick, äiti ja isä. On hauska lukea kohtia, joissa on Rodrick tai Manny. Jokainen Neropatin päiväkirja on hyvin erilainen. Kaikissa on oma hauska juonensa ja paljon kommelluksia. Greg on aina miettimässä miten mistäkin asiasta selviäisi. Useimmiten hän vain joutuu pahempiin ongelmiin.
Mielestäni kirja sopii 8 – 14-vuotiaille.
– Anna