Hiihtolomakerhot Paraisten kirjastossa

Maanantai 20.2 kello 13-16

Askarteluiltapäivä: Teemme eläinkirjamerkkejä ja Kilpisen kellon, joka kuvastaa unelmapäiväämme. Jos saisit tehdä ihan mitä vain, mitä tekisit? Söisitkö vain karkkia, pelaisitko videopelejä vai viettäisitkö aikasi vain eläinten kanssa? Vai lähtisitkö kuitenkin kouluun? Meidän askartelemat kellot kuvastavat unelmapäiviämme.

 

Keskiviikko 22.2 kello 13-16

Fantasia-iltapäivä: Tykkäätkö sinäkin fantasian lukemisesta? Vai onko se sinulle oikea fantasiakirja vielä löytämättä? Tapaamme kirjastolla keskiviikkona ja juttelemme parhaista fantasiakirjoista ja -elokuvista, ja mietimme myös minkälaisen fantasiakirjan me itse haluaisimme kirjoitta. Millaisia hirviöitä on olemassa? Iltapäivällä luomme myös omia maagisia otuksia ja hahmoja.

 

Torstai 23.2 kello 13-15.30

Poni-iltapäivä: Hevoset ovat parhaita! Mutta mitä voi lukea kun Sinttu-kirjat loppuvat? Juttelemme lempihevosista ja unelmaponeista. Millaista on omistaa hevonen, mitä on hyvä opetella sitä ennen? Juttelemme varusteista, hevosenhoidosta ja eri roduista. Iltapäivän aikana opettelemme myös suitsien kokoamista.

 

Hiihtolomakerhot ovat kaksikielisiä ja sopivat alakoululaisille.