Työpajoja: Turunmaa yhteinen kulttuuriympäristömme

Turunmaalla tehdään kulttuuriympäristöohjelmaa, jonka tavoitteena on tuoda esiin olemassa olevaa kulttuuriympäristöä, sekä tapoja hyödyntää ja kehittää sitä kestävällä tavalla. Hanke toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen maakuntamuseon ja Turunmaan korjausrakentamisyhdistys Curatio ry:n sekä paikallisten asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Kemiönsaarella järjestetään nyt hankkeeseen liittyen työpajoja, joihin toivotaan paikallisia kertomaan heille merkittävistä kulttuuriympäristöistä. Västanfjärdin työpaja pidettiin 23.3., mutta materiaalit sekä kyselylomakkeet jäävät Västanfjärdin kirjastolle 26.4. asti. Tule tutustumaan!

Työpajojen ajankohdat:

Hiittinen 31.3. klo 16 Hiittisten kirjasto, Stormnäsintie 28

Kemiö 7.4. klo 19 Valtuustosali, Vretantie 19
(Ilmanvaihto ja rakenteiden tuuletus -esityksen jälkeen)

Högsåra 28.4. klo 17 Farmors Café, Högsårankylätie 60
(Hengittävät rakenteet esityksen jälkeen)

Taalintehdas 11.5. klo 17 Valtuustosali, Malmintie 2

Kaikki ovat tervetulleita!

Facebook: https://www.facebook.com/TurunmaaYhteinenKulttuuriymparistomme