Maria Turtschaninoff: Maresi – Punaisen luostarin kronikoita

maresi suomeksiMaresi on nuori noviisi. Hän on hyvin pidetty. Eräänä päivänä saarelle saapuu nuori tyttö. Hän on pelokas. Noviisien saarella uskotaan Äitiin ja hänen kolmeen muotoonsa. Muodot ovat Ruusu, joka on ”nuori tyttö”, Äiti, joka tulee ennen Akkaa ja Akka, joka on kuoleman muoto.

Pelokkaan tytön nimi on Jai. Maresi ja Jai viettävät paljon aikaa yhdessä ja Maresi saa tietää koko Jain tarinan. Heillä on mukavaa luostarissa kunnes Jain isä saapuu.

Mielestäni kirja oli hyvä. Kirja oli kaunis ja jännittävä. Lisäksi teoksesta löytyi myös haikeita kohtia. Tunteita löytyi ja kuvaukset olivat uskomattomia! Suosittelen kirjaa kaikille, jotka pitävät suurista tunteista!

– Anna

Hae/varaa kirja: Maria Turtschaninoff: Maresi – Punaisen luostarin kronikoita