Koko kansa lukee 7.9.-27.9.2015

Syyskuussa kirjastot, WSOY ja Shildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Tommi Kinnusen Neljäntienristeys ja Kaj Korkea-ahon Gräset är mörkare på andra sidan -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjoina.

Kirjat voivat olla kampanja-aikana lainassa vaikka koko kansalla yhtaikaa. Niitä voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat Neljäntienristeys ja Gräset är mörkare på andra sidan löytyvät syyskuussa kirjastomme verkkokirjastosta sekä osoitteesta https://www.ellibslibrary.com/fi/blanka. Sieltä löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Nyt kannattaa vinkata kaverillekin

Kirjojen lainaamiseen tarvitaan vain kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 7.9.-27.9.2015. Mikäli itselläsi tai tuttavallasi ei vielä ole kirjastokorttia ja pin-koodia, on nyt hyvä syy hankkia ne. Kirjastokorttiin liittyvän koodin saa kirjastosta ja sille on käyttöä myös kampanjan jälkeen verkkokirjastossa ja e-kirjojen lainaamisessa. E-kirjalainauksen ohjeita löytyy kirjaston sivuilta.

Koko kansa lukee – lue sinäkin!