Hellen Willberg Västanfjärdissä 8.7.

Hellen WillbergNäyttelijä Hellen Willberg vierailee Västanfjärdin kirjastossa
keskiviikkona 8.7. klo 18

Svenska Folkskolans Vänner jakaa vuosittain kaksi Lillholmen-stipendiä kulttuurityöntekijöille ja kirjastonhoitajille. Stipendi oikeuttaa viettämään kuukauden Lillholmenissa Västanfjärdissä. Tämän vuoden Lillholmen-stipendit saivat näyttelijä Hellen Willberg Svenska Teaternista ja kirjastonhoitaja Siv Österman ammattikorkeakoulu Novian kirjastosta Turussa.

Perinteisesti Lillholmen-stipendin saaja on myös vieraana Västanfjärdin kirjastossa Lillholmen-illassa. Tänä vuonna kirjastossa on vieraana näyttelijä Hellen Willberg, joka keskustelee freelance-toimittaja Ingrid Sandmanin kanssa keskiviikkona 8.7. klo 18 Västanfjärdin kirjastossa. (Tapahtuma on ruotsinkielinen)

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille, kahvitarjoilu. Tervetuloa!