Västanfjärdin kirjasto suljettuna elokuussa

VBfasadVästanfjärdin kirjasto on suljettu remontin vuoksi elokuussa (3.-31.8.2015)

Kaikki lainat saavat pidennetyn laina-ajan 7.9. asti, joten kannattaa tulla ajoissa lainaamaan!

Kirjaston kiinni ollessa Västanfjärdin kirjaston aineistoa ei voi varata Blanka.fi:n kautta. Otathan yhteyttä Kemiön (puh. (02) 4260 270) tai Taalintehtaan (puh. (02) 4260 266) kirjastoon jos sinulla on kysyttävää.

Palautettavat kirjat voi palauttaa joko Kemiön tai Taalintehtaan kirjastoon, jos mahdollista. Palautukset voi tuoda myös Västanfjärdin kirjaston palautuslaatikkoon.

Västanfjärdin palveluneuvonta on suljettu samaan aikaan kuin kirjastokin. Otathan yhteyttä Taalintehtaan tai Kemiön palveluneuvontaan puh. (02) 42 600 tai sähköpostitse serviceradgivning[at]kimitoon.fi .