Julkaisujuhla Kemiössä

Atlantinviemää_kansi netKeskiviikkona 11.3. kl. 18 Kemiön kirjastossa

Tervetuloa kirjanjulkistajaisiin Kemiön kirjastoon! Juhlistamme Pive Toivosen matkakirjaa ”Atlantin viemää” kirjailijakeskustelun merkeissä. Piveä haastattelemassa on Kurt Andersson ja luvassa on keskustelua taiteesta, purjehduksesta, matkustamisesta ja kaikesta siltä väliltä.

”Pive Toivosen ”Atlantin viemää” on matkakirja kolmetoista kuukautta kestäneeltä purjehdukselta Atlantin saarille ja takaisin. Pääosassa ovat matkan aikana syntyneet akvarellit, jotka yhdessä pohdiskelevan tekstin kanssa välittävät tiiviitä tunnelmia mereltä ja satamista. Purjehdus valtamerellä on välillä rasittavaa ja välillä pelottavaa. Lopulta Atlantti palkitsee sellaisin tähtitaivain ja delfiiniparvin, joista moni uskaltaa vain unelmoida.”

Tilaisuus on suomenkielinen. Virvoketta ja keksejä tarjolla.

Tervetuloa!