Kirjailijavierailu Taalintehtaan kirjastossa

tomasjansson

Kemiönsaaren kunnankirjasto järjestää sarjan kirjailijavierailuja yhteistyössä Åbolands Litteraturföreningin kanssa. Vuorossa on Tomas Jansson Taalintehtaan kirjastossa, haastattelijana Litteraturföreningin puheenjohtaja, Mai Palmberg.

Tomas Jansson (s. 1961, Turku) on työskennellyt journalistina ja kulttuuritoimittajana 80-luvulta alkaen, ohjelmistossa mm. dokumentteja, reportaaseja, arvosteluja, henkilökuvia jne.

Esikoisromaani vuodelta 2013 – Batman bor inte här längre – kirjoitettiin ensin näytelmäksi jonka ensi-ilta on Turun Ruotsalaisessa teatterissa maaliskuussa 2015. Kirja sai kunniamaininnan Schildts & Söderströmin romaanikilpailussa ja sen aiheena on avioero lapsen perspektiivistä

Kirjailijakeskustelu Taalintehtaan kirjastossa keskiviikkona 28.1 klo 18.15