Vuoden kirjastoteko netissä -palkinto Blankalle

Blanka-kirjastot saivat iloksensa Finlands svenska biblioteksföreningenin (FSBF) palkinnon Vuoden kirjastoteko netissä. Palkinto tulee kirjavinkkivideoista, joita tehtiin liittyen VårKultur2014-projektiin. FSBF:n perusteet palkinnolle ovat: Vuosiluokkien 3-9 kanssa tehdyt kirjavinkkivideot ovat hyvä esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä koulun ja kirjaston välillä. Kirjavinkkivideoiden tekeminen itse on uusi ja tuore tapa inspiroida lapsia ja nuoria lukemaan. Tekniikan käyttö voi myös inspiroida poikia lukemaan. Lapset saavat olla aktiivisia videoita tehdessään: he saavat esiintyä ja käyttää erilaisia ilmaisukeinoja, kuten piirtämistä.

Kiitämme kaikkia mukana olleita ja erityisesti kaikkia, jotka tekivät videoita.

Käy katsomassa kirjavinkkivideoita osoitteessa scoop.it/blankabiblioteken