Kesälukukampanjan voittajat on arvottu

sSommarfiske i HoutskärKimitoöns vinnare lottas ut av konstnären Sara Ilveskorpi Sommarfiske Kimito Sommarfiske i Pargas

Kesälukukampanja Kalajuttu on päättynyt ja voittajat arvottu

Kesällä Blanka-kirjastoissa lapsia innostettiin lukemaan kirjoja Varsinais-Suomen kirjastojen yhteisen ”Kalajuttu”-lukukampanjan avulla. Kirjastossa kerättiin saalista kalaverkkoon siten, että aina viittä luettua ja arvosteltua kirjaa kohden lapsi sai kiinnittää oman kalansa verkkoon.

Lapset osallistuivat kalajuttuun reippaasti ja kampanjan aikana kirja-arvosteluja on saatu kirjastoihin jopa 545 kappaletta! Nyt kesän päätteeksi kaikkien verkkoon tarttuneiden kalojen kesken on arvottu palkinnot. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tahdomme välittää vielä suuret kiitokset kaikille osallistujille.

Iloista syksyä ja lukuintoa kaikille lapsille ja nuorille!