Paraisten kaupunki hakee KIRJASTONHOITAJAA

ajaksi 11.11.2013 – 12.6.2014 Paraisten kirjastoon.

Työtehtäviin kuuluvat tieto- ja asiakaspalvelu, kokoelmien kehittäminen ja kirjaston toiminnan suunnittelu.  Kelpoisuusehdot:

  • Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot taikka vastaava kelpoisuus tai työkokemus.
  • Ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakemukset on toimitettava viimeistään 25.10.2013 osoitteeseen Paraisten kaupunki/Sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai kulttuuri@parainen.fi  Lisätietoja antaa kirjastopäällikkö Karolina Zilliacus, puh. 040 488 5878  karolina.zilliacus@parainen.fi

 

http://www.parainen.fi/web/tjanster/lediga_jobb/fi_FI/lediga_jobb/