Kirjailija Anja Snellman vieraana Paraisten kirjastossa 24.5. klo 18.00.

Hän kertoo  teoksestaan ”Parvekejumalat”, joka kuvaa länsimaisesta elämänmenosta haaveilevan ja islamista turvaa etsivän suomalaisnaisen  tarinan. Somaliperheen tytär Anis asuu Muukalaistalossa ja unelmoi asioista, jotka kantasuomalaisille teinitytöille ovat itsestään selviä. Hän haluaisi hengailla kaupungilla, surffata netissä, käydä leffoissa ja bileissä, mutta isällä on muita suunnitelmia.
Toinen päähenkilö on taiteilijaäidin tytär Zahra, entiseltä nimeltään Alla Pohjola, pukee ylleen niqabin, jolla peittää vartalonsa kuvat ja arvet, jotka muistuttavat entisestä elämästä.
Zahra on päättänyt palata kotiin, kääntyä islamilaiseksi. Huivinsa alla hän on uusi, puhdas ja tahraton. Kun Aniksen ja Zahran tiet risteävät, kummankin elämä muuttuu lopullisesti.
Parvekejumalat on Anja Snellmanin (s. 1954) 19. romaani, joka runollisella ja provosoivalla kielellään houkuttaa ja hämmentää lukijoitaan.

Tilaisuus on Paraisten kirjastossa tiistaina 24.5. klo 18.00.
Kirjailijavierailu alkaa teoksen esittelyllä, jonka jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä illan vieraalle. Tilaisuus on suomenkielinen ja maksuton.